!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Mäklarinformation

Bostadsrättsföreningen Mörbyskogen 2 ligger mitt i Mörbyskogen nära till natur och kommunikationer. Med fem minuters promenad når man både tunnelbana och bussar vid Mörby C, Roslagsbanan vid Mörby Station och bussterminalen utanför Danderyds Sjukhus. Dessutom busslinje 606 utanför porten.

Via promenad och cykelvägar är det nära till Edsvikens strandpromenad, Ekebysjöns naturreservat m.m.

Föreningen bildades på 60-talet och har en god och stabil ekonomi. I föreningen finns fem höghus och två låghus med tillsammans 373 lägenheter. Lägenheterna utgörs av 1:or till 6:or med tyngdpunkten på 2:or och 3:or.

Parkeringsmöjligheterna är goda med 292 garage och 120 parkeringsplatser. Vidare finns 12 stycken parkeringsplatser med uttag för laddning av elbilar.

Föreningen tillhandahåller kollektivt digital kabel-TV (17 kanalers basutbud), IP-telefoni och bredband (50 Mb/s) från ComHem. Om högre hastighet önskas så görs detta upp separat med Com Hem

Avgifterna till föreningen höjdes 2013 med 12 % och 2014 med 10 % som en följd av det omfattande stamrenoveringsprojektet. 2019 planeras avgifterna höjas med 2%.

 

Ansökan om medlemskap
För mäklarbild och ansökan om medlemskap kontakta vår ekonomiska förvaltare.

 

 

Uppdaterad 2018-11-15